Sandra Gärtner

För kärleken till vetenskap och själ.

Om

profile.jpg

Med en fascination av vetenskapen bakom de mystiska lärorna arbetar Sandra med en fot i forskningsvärlden och en fot i andlighetens universum. I sitt arbete kombinerar hon modern kunskap om den fysiska kroppen med energiarbetets uråldriga visdomar i privata sessioner, grupplektioner, retreats och föreläsningar. Läs mer om hennes arbete här.

Som en nyfiken skeptiker ifrågasätter Sandra vår moderna världs samhällsstrukturer såväl som den svårförståeliga andligheten, men håller på samma gång en djup kärlek för de båda.

Genom sin mission vill hon fördjupa andliga praktiker med hjälp av vetenskapliga förklaringar samtidigt som hon vill vidga synen inom den akademiska forskningen med passionen för det mystiska och oförklarliga, med hoppet om att sammanfläta de två.

Läs mer om Sandras utbildningar och erfarenheter här.


Projekt

Lamb

2021 - 2022

Healthfulness

2021 - 2022

Oh La Moon

2021 - 2021


Senaste inlägg

Nov 1, 2022

Nytt hem för Reiki-sessioner vid Livingroom co-workingspace

Sandra Gärtner erbjuder nu Reiki-sessioner vid Living Room co-workingspace. Adress är Rödabergsgatan 11, 113 33 Stockholm. Hitta dit via: OpenStreetMap Google Maps
Alla inlägg

Reiki

Den universella livskraften.

Reiki är en japansk energipraktik som använder energi och värmeöverföring för att skapa balans i kropp och själ. I stillhet med lugna handrörelser använder Sandra Reikins energier för att skapa fysisk, emotionell och andlig läkning. Hennes sessioner erbjuden en paus från livets hektiska vardag för att ladda batterierna och lyssna inåt.

Reiki kanaliserades i Japan av Mikao Usui i början av 1900-talet. Det sägs att Usui förtvivlat sökte upplysning men hittade “den” inte och bestämde sig Usui för att bestiga berget Kurama för djup meditation. Efter 21 dagars fasta och kontemplation träffades han av en blixt som slog honom medvetslös. När han vaknade igen besatt han Reikins helande energier. Gör en djupdykning i Reikins historia och vetenskapen bakom praktiken.


Kontakt

Skriv upp dig på Sandra Gärtners nyhetsbrev här.

Hos mig är klockan .

info@sandragartner.se